Sunday, 29 January 2012

SEWAAN KAMERA POLAROID {Fujifilm Instax MINI 7s}

Assalamualikum…..

Alhamdulillah.. Kamera Polaroid faiz dah sampai… :)
Penat tunggu.. :)
Acctualy faiz beli kamera nie sbb nak buat photoboth mase majlis nanti…. But… majlis faiz lambat lagi..
Tetiba faiz terfikir, y not faiz sewakan sementara waktu nie….kawan2 group taw la majlis faiz bila…. :)
Faiz kan adek bongsu…(perasan kan… )
Agak2 klu faiz nak sewakan ader x yang berminat????? Faiz akan open untuk sewa by post….. but mahal la ckit…(dari ape yg faiz pernah survey.. faiz x jumpa lagi yg nak bg sewa by post…. Ye la takut kan camera 2 rosak…mmg keje berani mati la nie…)

Bagi sape2 yg berminat.. kat bawah nie T&C… :)

SEWAAN CAMERA ADALAH RM50

Klu nak add on filem…

1 filem = RM26
>10 Filem = RM25 (pembelian filem yang ke 11 dan seterusnya)

**tempohh sewaan adalah 1 minggu (pinjam hari selasa minggu nie, pulang hari selasa minggu depan)lambat pulang xtra charge rm5 per day
**faiz menyediakan perkhidmatan sewa melalui post. (postage ditanggung oleh penyewa)
**setiap sewaan by post  akan dikenakan RM240 bagi deposit keselamatan.(wang akan dikembalikan setelah camera dipulangkan dalam keadaan baik.(TIDAK ROSAK))
** sewaan yang pickup sendiri area PUTRAJAYA atau BANDAR BARU BANGI deposit keselamatan adalah RM100.(wang akan dikembalikan setelah camera dipulangkan dalam keadaan baik.(TIDAK ROSAK))JIKA BERLAKU KEROSAKAN, PEMINJAM HARUSLAH MEMBAYAR BAKI RM140 SEMASA PEMULANGAN CAMERA.



PROMOTION !!!!!!!!!! BAGI 3 PENYEWA PERTAMA SAHAJA (Lepas nie akan jadi RM50.without filem


RM50
1.       camera  + 1 filem  (for  10 shoot)

Klu nak add on filem…

1 filem = RM26
>10 Filem = RM25 (pembelian filem yang ke 11 dan seterusnya)

klu beli filem terlebih, bleh pulangkan balik(tapi jangan bukak taw)… faiz akan pulangkan duit.

**tempohh sewaan adalah 1 minggu (pinjam hari selasa minggu nie, pulang hari selasa minggu depan)lambat pulang xtra charge rm5 per day
**faiz menyediakan perkhidmatan sewa melalui post. (post free). Untuk sesi pemulangan post ditanggung oleh penyewa
**setiap sewaan by post  akan dikenakan RM240 bagi deposit keselamatan.(wang akan dikembalikan setelah camera dipulangkan dalam keadaan baik.(TIDAK ROSAK))
** sewaan yang pickup sendiri area PUTRAJAYA atau BANDAR BARU BANGI deposit keselamatan adalah RM100.(wang akan dikembalikan setelah camera dipulangkan dalam keadaan baik.(TIDAK ROSAK))JIKA BERLAKU KEROSAKAN, PEMINJAM HARUSLAH MEMBAYAR BAKI RM140 SEMASA PEMULANGAN CAMERA.

Sila email faiz untuk pertanyaan lanjut 

Photobucket

6 comments:

dhiera said...

kite macam teringin tapi macam membazir sebab teringin tu saje-saje~ hehu

Pink Lavender said...

sedap laa red velvet tuhh...belikan lagik boleh????hahahaha

Pink Lavender said...

sedap laa red velvet tuhh...belikan lagik boleh????hahahaha

FarEast said...

dhiera : teringin bgtaw jew... hehehehe
Mak Neng : boleh..... tapi mak neng blanje....

ZazaRezzal said...

hai.. nak sewa bole? untuk 2,3 hari..?

FarEast said...

ZazaRezzal : boleh.... nak sewa bila dear???? pliz contact 0127500185

THE BEGUN : KISAH CINTA KAMI
Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
FIRST STEP : LANGKAH PERTAMA
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
SECOND STEP : MENUJU BAHAGIA
Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Template by:

Free Blog Templates