Tuesday, 6 December 2011

MY ORDER DAH DAPAT

Assalamualaikum.....

Mood faiz.... hepy.... :) nak taw kenapa......

faiz ader order nie  pada 27-Nov-2011 8:37:19 PM  dari Karangkraft Mall


n hari nie dah dapat...... (Actually semalam lagi dapat.. tapi mama faiz lupa nak bagitaw... :) )

dapat taw dah dapatpun sbb faiz call Karangkraft Mall tanyer tracking number n TRACK N TRACE......

**for info.... they all x update pun tracking number kat Karangkraft Mall (03-51017480).... kita kena call sendri k.... n diaorg akan trace n bgtaw kita balik tracking num 2...ish....anyway... thanks to Nabila

Photobucket

4 comments:

KhaiZa said...

fuyooooo.... syiokkkk la tuh... bila nak start menggubahnya..

Miss Ika said...

wahh, nak jugak.
dear, u johor kat mane?

dhiera said...

best ye faiz~ boleh lah tunjuk ajar kami sikit2. he

FarEast said...

khaiza : yup syoik sgt2.. x sabar nak balik johor 23hb nie... cuti panjang.. heee :)

Miss Ika : nak kew???? I Johor kat Kota Tinggi... nak buku kew nak tempah.. heeeee :)
Buku 2 bleh beli online dear... faiz pun beli online.. sbb x jumpa kat kedai... n pluz malaz dah nak p dari satu kedai ke satu kedai...

Dhiera : boleh jew... sharing is caring.... tadi faiz call mama... mama cakap buku 2 show step by step.. smua lawa2.... so mama dah bagi arahan... CIK FAIZAH... sila DIY sendri untuk majlis awak ywe.. JIMAT BUGET... :)
(nanti faiz dah buat... faiz sediakan tutorial...)

THE BEGUN : KISAH CINTA KAMI
Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
FIRST STEP : LANGKAH PERTAMA
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
SECOND STEP : MENUJU BAHAGIA
Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Template by:

Free Blog Templates