Monday, 28 November 2011

MAAFKAN FAIZ

Assalamulaikum... maafkan faiz kerana sudah lame x update..... faiz masih baru nak menyesuaikan diri dengan hakikat yang harus faiz terima..... harap sangat2 faiz akan ok selepas nie.... sekarang nie faiz tenggah mencuba memperbaiki blog picisan yang faiz jage nie.... hampir2 faiz berputus asa..... habis smua wiget faiz delete..... faiz akan cuba susun semula.....selepas itu faiz janji.... faiz akan cerita semua kisah sedih yang telah berlaku.... dan berita gembira yang telah memberikan sedikit senyuman di bibir ini..... until then.... bye...

Photobucket

6 comments:

dhiera said...

faiz, download la template dulu ye sebelum buat apa-apa perubahan pada blog.

apa cerita yang sedih tu? nak tahu juga cerita gembira! he. semoga tabah dalam apa juga yg berlaku!!

FarEast said...

dhiera.... faiz dah download template... tapi bila tukar yg baru jadi hampeh... bila tukar balik yg lame dah xde rupa... ish....

nanti faiz wat entry spesial punyer untuk semua berita 2.... keje ngah banyak nie.... huhuhuhu....

dhiera said...

owh,yke? ermmm

orait dear. kite tunggu! hukhuk

cik.mila said...

hai faiz..kamu ex uthm or still at uthm? saya juga student uthm dan b2b from terengganu :)

FarEast said...

cik mila.... faiz ex UTHM.... degree amik kat c2... tapi x habis dapat tawaran kerja... so stop dulu blaja sbb tawaran kerja nie adalah yang terbaik....

Cik Mila.... please leave a link..... :)

[az azhari]™ said...

ngehehe. sy pun uthm jgk! ^^

THE BEGUN : KISAH CINTA KAMI
Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers
FIRST STEP : LANGKAH PERTAMA
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
SECOND STEP : MENUJU BAHAGIA
Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Template by:

Free Blog Templates